HiopShop

Yksityisyytesi turvaamiseksi olemme sitoutuneet toimimaan tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Rekisterinpitäjä 

Hiop Oy
Pirttikoskentie 14
97625 Vanttauskoski
+358 442302572
info@hiopshop.com

Rekisterin yhteyshenkilö, rekisteritietojen käsittelijä: 
Hiop Oy
Sonja Kuusela
+358 442302572

Rekisterin nimi:
Hiop Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu päärekisteristä ja alarekisteristä. Päärekisteri sisältää verkkokaupassa luovuttamasi tiedot, kuten nimen ja osoitetietosi. Alarekisterillä tarkoitetaan sähköpostisuoramarkkinointi ohjelmistoa, johon siirretään päärekisteriin talletettuja asiakkaiden tietoja siltä osin kuin asiakas on niihin antanut suostumuksensa. 

Rekisterin pitämisen peruste:
Henkilötietolaki 8 § Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Hiop Oy:n palvelujen toteuttaminen, hallinta, laskuttaminen, myynti ja tuotteiden tai palvelujen markkinointi, asiakassuhteiden hoito ja asiakasyhteydenpito, suoramarkkinointi, tuote- ja palvelutarjonnan suunnittelu, liiketoiminnan kehittäminen, tarjonnan kohdistaminen , mielipide- ja markkinatutkimus, yhteistyökumppaneiden lukuun tapahtuva markkinointi. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin vain, mikäli asiakas on antanut tähän nimenomaisen suostumuksen. Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta yhtiön ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö: 
Asiakasrekisteri koostuu useasta erilaisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä. Rekisterien asiakastiedot yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:
1. Asiakastiedot a. etunimi, sukunimi b. lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka c. sähköpostiosoite d. puhelinnumerot e. käyttäjätunnus ja salasana f. muut asiakkaan itse ilmoittamat tiedot
2. Asiakaspalautetiedot: a. arvonta- ja kilpailuvastaukset b. asiakaskyselypalaute (kiinnostuksen kohteet) c. asiakkaan suostumuksella saadut muut mahdolliset tiedot (yhteystiedot, lupatiedot, syntymävuosi, sukupuoli)
3. Tilaus- ja tarjontatiedot: a. tuotteen saajan nimi b. tuotetiedot c. tarjontatiedot d. hintatiedot e. laskutustiedot f. toimitustiedot g. peruutustiedot h. palautustiedot i. reklamaatiotiedot

Säännönmukaiset tietolähteet:
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan, tilaa uutiskirjeen, tilaa tuotetiedotteen, tekee tilauksen, ottaa yhteyttä verkkokaupan kautta, ottaa yhteyttä verkkokaupan chatin kautta, osallistuu asiakaskyselyyn, arvontaan tai kilpailuun syöttämällä omia tietojaan. Suoramarkkinointikielto ja kielto luovuttaa osoitetietoja muille yrityksille tallennetaan asiakkaan ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (kuten sähköposti, tekstiviestit) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Luottokaupassa tilaushetken mukaisen tiedon asiakkaan luottokelpoisuudesta tarkistaa Klarna laskutuspalvelu. Hiopshop ei kerää tai säilytä henkilötunnustietoja. 

Evästeiden käyttö verkkosivustolla: 
Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa. Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, (henkilötietolaki 19 §).  Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle mihinkään tarkoitukseen.

Rekisterin ja henkilötietojen suojauksen periaatteet:
Mahdollinen manuaalinen aineisto: säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Konekielinen aineisto: Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa palveluntarjoajien tiloissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Vain viranomaisilmoituksen tehnyt toimija voi käsitellä henkilörekisterin tietoja. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Henkilöt, jotka käsittelevät tietoja, ovat henkilötietolain 33 §:n mukaisen vaitiolovelvollisuuden ja 48 §:n rangaistussäännösten alaisia.

Rekisteröidyn oikeudet, Rekisterin tarkastus: 
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä joko henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona tai esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti. Kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojen käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. 

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä rekisteröity voi ottaa yhteyttä:
Hiop Oy
Sonja Kuusela
+358 442302572
info@hiopshop.com

Asiakasrekisteri tarkistetaan ja päivitetään vuosittain. 

Ostoskori
Ostoskori on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.8.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Hiop Oy
Pirttikoskentie 14
97625 Vanttauskoski

0442302572
info@hiopshop.com
www.hiopshop.com
2840485-9

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja siirtymällä kassalle, missä ostoskorin sisältö maksetaan verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt HiopShop yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Hiop Oy
Pirttikoskentie 14
97625 Vanttauskoski

0442302572
info@hiopshop.com
www.hiopshop.com
2840485-9

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Hiopshopin pakettien toimituskulut ovat 4,95 € ja kirjelähetysten alkaen 1,95 €. Toimitustapa ja -kulut riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Toimitamme yli 70 € tilaukset toimituskuluitta.

Tilauksen voi myös vaihtoehtoisesti noutaa itse, joko suoraan HioPin toimipisteeltä Vanttauskoskelta tai Arctic Design Shopista Rovaniemeltä. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse heti, kun tilaus on noudettavissa. Ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä asiakkaalle välittömästi.

Toimitusaika

Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Poikkeukset toimitusaikoihin kerrotaan kyseisen tuotteen kohdalla. Ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostosopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Peruutettavien ja näin ollen Hiopshopiin palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä.

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole palautusoikeutta.

HioP-paketit ovat asiakkaille räätälöityjä tuotteita ja näin ollen niiden palautusoikeuksissa on rajoituksia. Asiakkaan on mahdollista palauttaa täysin avaamaton ja käyttämätön HioP-paketti 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautuskustannuksista vastaa asiakas. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja todenneet tuotteen virheettömäksi, palautamme asiakkaalle 80% HioP-paketin hinnasta. Palautusoikeuden rajoitus johtuu HioP-pakettien jälleenmyyntiarvon alenemisesta (kustomoitu tuote). HioP-paketeilla ei ole vaihto-oikeutta.

Palautustilanteessa asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai täyttää tilaus-/toimitusvahvistuksen mukana tullut tulostettava palautuslomake. Täytetty lomake tulee liittää palautuksen yhteyteen. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluun. Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja Hiopshop uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran.

Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 vrk.n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas halua perua ostosopimuksen, palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä.
Huomaa poikkeuksena HioP-pakettien rajoitetut peruutus - ja palautusoikeudet!
Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisellä ostohetkellä, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Asiakkaan on lähetettävä tuotteet takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Asiakas vastaa palautuskustannuksista ja niiden arvioidut kulut vastaavat Postin pakettihintoja. Mikäli asiakas palauttaa vain osan tilaamistaan tuotteista, toimituskuluja ei palauteta.

Palautukset toimitetaan osoitteeseen:
Hiop Oy
Pirttikoskentie 15
97625 Vanttauskoski

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai tuote on virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta Hiopshopin asiakaspalveluun viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakas voi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse, info@hiopshop.com tai puhelinumeroon 044 2303572. 

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle.